Wordt het eens tijd voor een bv?

Over Apuls

Een trouwe kameraad in bedrijfsadvies

Bij Apuls staat al meer dan 20 jaar de gezonde relatie met de cliënt centraal. Wij tellen uw cijfers en geven eerlijk advies voor de beste bedrijfsresultaten. Met een team van meer dan tien medewerkers is Apuls uw partner voor het voeren van verschillende fiscale en financiële diensten. Directieleden Jan de Vries en Jan Tabak kennen door hun jarenlange ervaring de knelpunten van ondernemers.

Jan de Vries

Met veel ervaring in de accountancy en in hogere financiële functies help ik u graag om uw doelstellingen te realiseren. Hierbij kies ik altijd voor een persoonlijke aanpak. Omdat wij een laagdrempelig kantoor zijn, kunt u altijd zo binnenstappen om even te sparren.

Ik adviseer ondernemers met kleine en grote bedrijven in diverse branches bijgestaan. De meeste ervaring heb ik met bedrijven uit de techniek, bouw en logistiek. Ik ben gemakkelijk benaderbaar en heb een servicegerichte houding. Dat betekent dat ik veel meer doe dan alleen jaarrekeningen opstellen en aangiftes indienen. Als bedrijfsadviseur sta ik naast de ondernemer en denk ik actief mee. In de communicatie ben ik vrij direct, maar wel op een respectvolle manier. Vaak fungeer ik als klankbord en soms houd ik ondernemers een spiegel voor.

Hoewel ik een brede theoretische kennis heb, gebruik ik ook vaak vooral mijn gezonde boerenverstand om problemen in bedrijven op te lossen. De oplossing is vaak dichterbij dan men denkt. Waar u ook tegenaan loopt of wat uw doelstellingen ook zijn, samen met u bedenk ik graag een geschikte strategie die past bij uw bedrijf en bij u als ondernemer.

Jan Tabak

Als bedrijfsadviseur heb ik veel bedrijven bijgestaan. Iedere keer geeft het een kick wanneer je ziet dat een strategie werkt. Het is prachtig om te zien dat een bedrijf floreert.

Mijn aanpak is persoonlijk. Ik adviseer de ondernemende mens.  Door het stellen van de juiste vragen en goed te luisteren probeer ik een beeld te krijgen van de ondernemer en zijn of haar bedrijf. Wat drijft hem/haar? Waarom is hij/zij ondernemer geworden? En welke doelen wil hij/zij realiseren? Deze doelen hoeven niet om geld te draaien.

Sommige bedreigingen zoals de coronacrisis zijn niet te voorzien, andere juist wel. Als bijvoorbeeld één klant verantwoordelijk is voor een groot deel van de omzet, dan loopt u grote risico’s. Niet alleen kan uw bedrijf in problemen komen wanneer deze klant wegvalt, u heeft zelf ook minder over uw bedrijf te vertellen wanneer u teveel afhankelijk bent van een klant.

Hoewel ik ervaring heb met heel diverse bedrijven, ligt mijn hart bij het adviseren van familiebedrijven, waar er in deze regio veel van zijn. Het mooie aan veel van deze bedrijven vind ik dat de focus niet ligt op alleen resultaat maar ook op continuïteit. Vaak geef ik advies over investeringen en zorg ik dat financieringsproblemen worden opgelost. Soms zijn er problemen in de familie, dan help ik om te komen tot een oplossing. Wanneer er geen opvolger is, ga ik met het bedrijf op zoek naar een geschikte overnamekandidaat.

Ondernemen draait om het maken van keuzes. Goede keuzes hoeven niet altijd de beste te zijn, maar kunnen wel het beste bij u passen. Als ondernemer staat u er niet alleen voor!

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?