Wordt het eens tijd voor een bv?

Bedrijfsadvies

Als ondernemer zult u vroeg of laat bedrijfskundige vraagstukken tegenkomen. Vraagstukken die u zelf niet helemaal kunt beantwoorden. Dan is het fijn te weten dat u met die vragen terecht kan bij uw bedrijfsadviseur. Dan weet u of u op de goede weg bent, of weet u in ieder geval welke weg u moet inslaan.

Bij Apuls zijn wij graag die adviseur voor u. We leren u en uw onderneming daarom eerst graag beter kennen. Op die manier kunnen we u echt goed advies uitbrengen in de voor u belangrijke tijden. Belangrijk daarbij is dat het natuurlijk nog altijd uw beslissingen zijn en blijven.

Waarmee helpt de bedrijfsadviseur u?

Ondernemen hoeft u gelukkig niet alleen te doen. Het is vaak heel goed om een frisse blik te laten rusten op uw onderneming en te kijken of u op de goede weg bent. Als uw persoonlijke bedrijfsadviseur helpen we u onder meer met de volgende zaken:

  • Advies en ondersteuning bij reorganisaties, fusies en overnames;
  • Advies over rechtsvorm en bedrijfsopzet; BV, VOF of eenmanszaak en de begeleiding van starters;
  • Advisering bij verkoop of staking van uw onderneming;
  • Alle overige voorkomende (financiele) zaken in uw onderneming.

Waarom bedrijfsadvies door Apuls

Bij Apuls hebben we door de jaren heen aardig wat ervaring opgebouwd. Door die ervaring kennen we de knelpunten waar u als ondernemer mee kunt zitten. Met onze ervaring en kennis in huis weten we precies die knelpunten aan te pakken en u daarover te adviseren en te begeleiden. Daarnaast houden we van een informele aanpak. Het is immers ook vertrouwelijke informatie die u met ons deelt.

Meer weten?

Meer weten over ons bedrijfsadvisering en hoe we u op de korte of lange termijn kunnen helpen? Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of voor een nadere kennismaking. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?