Wordt het eens tijd voor een bv?

Boekhouder Friesland

Apuls, uw boekhouder in Friesland

De boekhouding is een klus die met enige regelmaat terugkomt. Het vergt ook veel tijd en verantwoordelijkheid. Wanneer u een boekhouder zoekt in Friesland om u te voorzien van deskundige hulp en advies, dan zijn wij er graag voor u!

We bieden u een helder inzicht in uw administratie en adviseren u op welke punten u de zeilen bij moet zetten ter bevordering van uw bedrijfsvoering. Naast onze verschillende diensten, waaronder online boekhouden, bezoeken wij u ook graag op locatie binnen Friesland. Zo heeft u altijd een boekhouder in uw omgeving.

Snel en deskundig advies van uw boekhouder in Friesland

Inzicht in uw financiële administratie is een essentieel onderdeel binnen uw onderneming. Alles valt en staat met uw boekhouding. Met een duidelijk overzicht van uw inkomsten en uitgaven weet u waar uw grenzen liggen en op welke uitgaven u desnoods kunt besparen.

In het verwerken van de administratie gaat vaak (te) veel tijd in zitten. Het is daarom verstandig om een boekhouder in Friesland bij de hand te hebben. Apuls is daarvoor uw geschikte partner. Wanneer u de administratie deels laat uitbesteden kunnen we voor u ook uw eigen administratiewerk controleren en daar waar nodig deskundig advies geven.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? En hoe u met Apuls, als uw boekhouder in Friesland, tijd kunt besparen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat zijn de kosten voor administratieverwerking?
Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld of u een bedrijf hebt runt met een groot aantal werknemers of juist het tegenovergestelde. Salarisadministratie neemt zo meer of minder werk in beslag. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijke kosten.

Controleert Apuls ook administratie die ik zelf verwerk?
Ja. Wanneer u zelf uw administratieverwerking verzorgt, kunnen wij dit voor u controleren en tevens adviezen geven. Zo weet u altijd of u op de goede weg bent of dat u nog moet bijsturen.

Werkt Apuls ook voor de ZZP’er?
Uiteraard werkt Apuls ook voor de ZZP’er. Misschien doen wij wel niets liever dan de kleine zelfstandige goed op weg helpen. Vele kleine zelfstandigen weten de weg naar Apuls dan ook goed te vinden. Met name de concurrerende tarieven spreekt de ZZP’er aan.

Kunnen jullie ondersteuning bieden bij het boekhouden?
Apuls kan ook toezicht houden en ondersteunen bij het boekhouden. Deze samenwerking gaan wij vaak aan met kleinere ondernemingen waarvan de eigenaar graag de boekhouding (gedeeltelijk) zelf wil doen.

Kan Apuls mijn gehele boekhouding uit handen nemen?
Ja, iedere samenwerkingdmogelijkheid is mogelijk met Apuls. Wij kunnen een gedeelte van uw boekhouding uit handen nemen, maar wanneer u dit wenst, de volledige.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?