Wordt het eens tijd voor een bv?

Boekhouder Burgum

U bent in Burgum op zoek naar een boekhouder?

Apuls is de boekhouder uit Burgum waar u al meer dan 18 jaar op kunt bouwen. Wij geven een eerlijk advies voor de beste resultaten.

U woont in Burgum en u bent op zoek naar een boekhouder in uw regio Burgum? Maak dan eens een afspraak met Apuls Cijfers en Advies. We zijn al meer dan 20 jaar het adres waar u terecht kunt voor een gedegen en eerlijk advies. We denken graag met u mee over uw bedrijfsvoering en hoe u deze kunt verbeteren. Door onze jarenlange ervaring weten we wat de knelpunten kunnen zijn voor ondernemers. Naast onze online diensten, als online boekhouden, komen we ook graag bij u langs op locatie in Burgum.

Boekhouden als belangrijk onderdeel in uw onderneming

Een essentieel onderdeel binnen uw onderneming in Burgum is het dagelijks bijhouden van uw boekhouding. Op die manier kunt u tijdig inspelen op veranderingen en komt u niet voor verrassingen te staan. Uw boekhouding gaat helemaal een belangrijke rol spelen wanneer uw bedrijf groeiende is. Boekhouden is een tijdrovende klus. Apuls wil u graag helpen om die tijd te besparen. U kunt altijd contact met ons opnemen.

Wat zijn de kosten voor administratieverwerking?
Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld of u een bedrijf hebt runt met een groot aantal werknemers of juist het tegenovergestelde. Salarisadministratie neemt zo meer of minder werk in beslag. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijke kosten.

Controleert Apuls ook administratie die ik zelf verwerk?
Ja. Wanneer u zelf uw administratieverwerking verzorgt, kunnen wij dit voor u controleren en tevens adviezen geven. Zo weet u altijd of u op de goede weg bent of dat u nog moet bijsturen.

Werkt Apuls ook voor de ZZP’er?
Uiteraard werkt Apuls ook voor de ZZP’er. Misschien doen wij wel niets liever dan de kleine zelfstandige goed op weg helpen. Vele kleine zelfstandigen weten de weg naar Apuls dan ook goed te vinden. Met name de concurrerende tarieven spreekt de ZZP’er aan.

Kunnen jullie ondersteuning bieden bij het boekhouden?
Apuls kan ook toezicht houden en ondersteunen bij het boekhouden. Deze samenwerking gaan wij vaak aan met kleinere ondernemingen waarvan de eigenaar graag de boekhouding (gedeeltelijk) zelf wil doen.

Kan Apuls mijn gehele boekhouding uit handen nemen?
Ja, iedere samenwerkingdmogelijkheid is mogelijk met Apuls. Wij kunnen een gedeelte van uw boekhouding uit handen nemen, maar wanneer u dit wenst, de volledige.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?