Wordt het eens tijd voor een bv?

Administratiekantoor Drachten

Advies of hulp nodig bij uw administratie in Drachten

Apuls is uw redder in administratieve nood! Het administratiekantoor van omgeving Drachten. Drachten is de afgelopen decennia veel gegroeid in aantal ondernemingen en organisaties. Drachten is daarom nu een van de handels ‘steden’ geworden van Friesland. Want dit heeft Drachten inmiddels verdient! Apuls is al meer dan 18 jaar het administratiekantoor voor vele ondernemers in Drachten.

Administratiekantoor Drachten

Heeft u uw bedrijf in Drachten of omgeving en heeft u te weinig tijd om uw administratie goed te kunnen doen en wilt u meer inzicht in uw zaken en prestaties? Dan neemt Apuls uw administratie uit handen en geeft u eerlijk advies, zodat u meer tijd heeft om te ondernemen. Onze vestiging is op 20 minuten rijafstand van Drachten en is daarom altijd dichtbij.

Apuls is uitvoerder in fiscale en financiële diensten en kan u op een deskundige en eerlijke wijze bijstaan met uw administratie. Bij ons staat uw resultaat en een optimale relatie hoog in het vaandel.

Wilt u alleen een gedeelte van uw administratie uitbesteden? Dat is natuurlijk mogelijk bij het administratiekantoor van Drachten en omstreken. U kunt zelf bepalen in hoeverre wij u bijstaan met uw administratie. Wilt u alle administratie uitbesteden? Dan ondersteunen en begeleiden wij u bij het opzetten van uw gehele administratie.

Administratiekantoor Apuls biedt de onderstaande diensten aan in de regio Drachten

Bedrijfsadvies
Fiscaal advies
Salarisadministratie
Jaarrekeningen
Online boekhouden
Administratieverwerking
Interim management

Wij helpen u graag met het optimaliseren van uw bedrijfsvoering. Neem vrijblijvend contact op met Apuls en informeer wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat zijn de kosten voor administratieverwerking?
Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld of u een bedrijf hebt runt met een groot aantal werknemers of juist het tegenovergestelde. Salarisadministratie neemt zo meer of minder werk in beslag. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijke kosten.

Controleert Apuls ook administratie die ik zelf verwerk?
Ja. Wanneer u zelf uw administratieverwerking verzorgt, kunnen wij dit voor u controleren en tevens adviezen geven. Zo weet u altijd of u op de goede weg bent of dat u nog moet bijsturen.

Kunt u Apuls als gesprekspartner met uw bankier inschakelen?
Ja, door onze brede connecties bij diverse bankiers en financieringsinstellingen kunnen wij als gesprekspartner samen met u het optimale resultaat voor u bereiken en de voor u mogelijk ingewikkelde taal in gewone woorden weergeven.

Kunnen jullie ondersteuning bieden bij het boekhouden?
Apuls kan ook toezicht houden en ondersteunen bij het boekhouden. Deze samenwerking gaan wij vaak aan met kleinere ondernemingen waarvan de eigenaar graag de boekhouding (gedeeltelijk) zelf wil doen.

Kan Apuls ook naar mijn kantoor komen voor de boekhouding?
Ja, Apuls bezoekt dagelijks klanten op hun kantoor of op locatie. Voor diverse vaste klanten hebben wij zelfs vaste dagen dat wij bij hun op kantoor zitten. Dit maakt de samenwerking erg prettig en direct.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?