Wordt het eens tijd voor een bv?

Administratiekantoor Burgum

Heeft u iemand nodig voor uw administratie? Dan is administratiekantoor Apuls uit Burgum de juiste partner.

Administratiekantoor Apuls uit Burgum

Administratiekantoor BurgumAdministratie verwerking is iets wat zorgvuldig moet gebeuren.Bij Apuls kunt u dan ook kiezen wat u door ons wilt laten uitvoeren. Wilt u alleen dat wij uw salariszaken verweken, of gaat er te veel tijd zitten in uw jaarrekening? Dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij werken voor vele bedrijven uit Burgum/ Bergum. De reden dat wij de administratie uitvoeren voor veel klanten uit Burgum komt door onze aantrekkelijke tarieven. Apuls is het voormalige Van Breeden Administratie uit Burgum. Sinds 2011 werken wij onder de nieuwe naam Apuls.

Ondersteuning bij uw administratie

Wij ondersteunen u graag bij uw administratie, mocht u de keuze willen maken dat wij uw volledige administratie uit handen nemen dan kan dit uiteraard ook. Wij kunnen voor u de volledige administratie opzetten, of de huidige op orde maken. Advies voor de administratie kunt u krijgen bij ons op het administratiekantoor, maar desgewenst ook bij u op locatie. Tegenwoordig is het zo dat veel klanten het op prijs stellen dat wij langs gaan bij de klanten en daar de administratie bespreken.

Wat zijn de kosten voor administratieverwerking?
Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld of u een bedrijf hebt runt met een groot aantal werknemers of juist het tegenovergestelde. Salarisadministratie neemt zo meer of minder werk in beslag. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijke kosten.

Controleert Apuls ook administratie die ik zelf verwerk?
Ja. Wanneer u zelf uw administratieverwerking verzorgt, kunnen wij dit voor u controleren en tevens adviezen geven. Zo weet u altijd of u op de goede weg bent of dat u nog moet bijsturen.

Kunt u Apuls als gesprekspartner met uw bankier inschakelen?
Ja, door onze brede connecties bij diverse bankiers en financieringsinstellingen kunnen wij als gesprekspartner samen met u het optimale resultaat voor u bereiken en de voor u mogelijk ingewikkelde taal in gewone woorden weergeven.

Kunnen jullie ondersteuning bieden bij het boekhouden?
Apuls kan ook toezicht houden en ondersteunen bij het boekhouden. Deze samenwerking gaan wij vaak aan met kleinere ondernemingen waarvan de eigenaar graag de boekhouding (gedeeltelijk) zelf wil doen.

Kan Apuls ook naar mijn kantoor komen voor de boekhouding?
Ja, Apuls bezoekt dagelijks klanten op hun kantoor of op locatie. Voor diverse vaste klanten hebben wij zelfs vaste dagen dat wij bij hun op kantoor zitten. Dit maakt de samenwerking erg prettig en direct.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?