Wordt het eens tijd voor een bv?

Groter pand biedt Freke’s Fysio meer mogelijkheden om te groeien

Apuls Cijfers & Advies regelde de financiering

Freke’s Fysio is verhuisd naar Lauwersweg 17 in Surhuisterveen. Eigenaar en fysiotherapeut Freke van der Velde geeft aan op de nieuwe locatie meer mogelijkheden te hebben om uit te breiden. “Zo bieden wij nu ook kinderfysiotherapie aan. In april komt er hier nog een manueeltherapeut bij en later misschien nog een lifestylecoach.” Apuls Cijfers & Advies ondersteunt Freke bij het verwezenlijken van haar plannen. 

Op de benedenetage van het nieuwe pand zijn drie ruime behandelkamers gemaakt, die van alle gemakken zijn voorzien. De bovenetage wordt nog verbouwd. Hier komen nog twee behandelkamers en een kantoor. “Gelukkig is beneden alles klaar, dat is het belangrijkste”, aldus Freke. “Wij hebben al best veel positieve reacties ontvangen. Wij hebben hier nu ook een heel leuk team. Het werkt echt heel prettig.” Omdat er nu meer behandelkamers zijn dan op de oude locatie, zijn er bijna geen wachttijden meer, zegt ze. “Je kunt vaak dezelfde of de volgende dag al bij ons terecht.”

Over drukte heeft ze echter niet te klagen, want klanten waarderen de persoonlijke benadering van Freke’s Fysio. “Bij ons krijgen alle patiënten een één-op-één-behandeling en dus optimale aandacht. Ook de hersteltraining is individueel en niet in groepen. Ook heb je altijd een vaste behandelaar. Klanten zijn bij ons geen nummers.”

Freke wil klanten een zo compleet mogelijk zorgpakket bieden. Daarom investeerde ze recent in een echografieapparaat. “Met echografie kun je spier- en peesletsel opzoeken”, legt ze uit. “De wachtlijsten in het ziekenhuis zijn mega. Nu wij zelf een echografieapparaat hebben hoeven klanten niet meer lang te wachten en ligt de behandeling niet stil.” Zie voor een overzicht van alle behandelingen op fysiosurhuisterveen.nl of bel voor meer informatie of het maken van een afspraak 0512-820239.

Een echografieapparaat is duur. Een grote ruimte transformeren in een fysiotherapiepraktijk kost nog veel meer. Daarom liet Freke alles goed doorrekenen door Jan Tabak van Apuls Cijfers & Advies. “Ik heb tegen Jan gezegd: ‘Ik heb een pand op het oog, kan dat financieel? Wat voor omzet moet ik dan draaien en wat brengt het op?’ De benodigde papieren heb ik hem geleverd en hij heeft de financiering geregeld. Ieder zijn vak!”

Wilt u net als Freke’s Fysio een betrokken en betrouwbaar administratiekantoor waar u ook terecht kunt met financieringsvraagstukken? Apuls Cijfers & Advies adviseert u graag.

Apuls Cijfers & Advies | Mr. Oppedijk van Veenweg 8a, Burgum | 0511-462075

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?