Wordt het eens tijd voor een bv?

Boekhouding L&N Montage in vertrouwde handen bij Apuls Cijfers & Advies in Burgum

Het is voor Louw en Nettie de Vries een drukke tijd met hun montagebedrijf L&N Montage uit Kootstertille en luxe vakantiehuis De Koaten. “We hebben veel werk met de montage van kozijnen en ook de verhuur van het luxe groepsverblijf aan de voorkant van de boerderij is dit hele jaar volgeboekt”, laat Nettie tussen haar drukke werkzaamheden door weten. Met een druk dagelijks bestaan zijn Louw en Nettie maar wat blij dat ze hun boekhouding, jaarrekening en belastingaangifte in vertrouwde handen kunnen geven aan Apuls Cijfers & Advies uit Burgum. “Daar hebben we dan ook geen omkijken naar”, verzekert Nettie.

“Het luxe vakantieadres, slaat enorm aan en loopt als een speer”, vertelt Nettie terwijl ze een rondleiding geeft. Er is maar liefst plaats voor tien personen. Groepen jongeren maar ook families zijn graag geziene gasten. Onder een mooi en solide afdak staat zelfs een hottub en een barbecue, zodat iedereen er in een heerlijk relaxte sfeer een weekendje of een midweek kan doorbrengen.

Passend kozijn 

De achterkant van de woonboerderij is het domein van L&N Montage. Het hele terrein staat vol met kozijnen, deuren en ramen. Hier kunnen klanten die op zoek zijn naar een nieuw of gebruikt kozijn rustig rondkijken of er wat van hun gading is. Regelmatig gaat de telefoon en ook stapt er zo nu en dan iemand het erf op om naar een passend kozijn te kijken. Ook kun je er terecht voor kozijnen op maat. Louw meet en plaatst dagelijks bij particulieren kozijnen, maar ook voor glas vervangen, boeidelen plaatsen en keralit aanbrengen kun je bij L&N montage terecht.

Genoeg werk

“Inmiddels is het duo vijftien jaar verder en is er mede door drukte op de woningmarkt altijd genoeg werk. “Samen met een zzp-er reist Louw naar zowel particulieren als bedrijven om daar kozijnen te plaatsen. Dat kan zowel in kunststof als in hout zijn. We hebben altijd voldoende werk en daarvoor maken we nooit reclame. Het gaat altijd van mond tot mond, dat is het mooie.”

L&N Montage is te vinden aan De Koaten 39 te Kootstertille. Tel. 06 3018 1905

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?