Wordt het eens tijd voor een bv?

Apuls Cijfers & Advies helpt Baby en Kado Eisma met de boekhouding

Dertien jaar geleden zocht Hillie van der Zwaag-Eisma uit Broeksterwâld een ooievaarsbord toen haar neef en zijn vriendin een dochter hadden gekregen. Omdat ze weinig ooievaarsborden kon vinden, besloot ze deze zelf te gaan verhuren. Het bedrijf groeide uit tot de bloeiende webshop Baby en Kado Eisma. Sinds maart heeft Hillie ook een fysieke winkel, waar klanten inspiratie kunnen opdoen voor baby- en kindercadeaus. Apuls Cijfers & Advies helpt haar met de boekhouding. 

Hillies winkel is gevestigd in een loods naast haar woning. “Hier hadden mijn man en zijn compagnon eerst hun kantoor. Hun bedrijf (Technisch Bedrijf Noord, red.) is verhuisd naar Feanwâlden. Wij hebben een muur verwijderd en er een winkel gemaakt.” De winkel is geopend op woensdag- en donderdagochtend van 9 tot 12 uur, op zaterdag van 10 tot 16 uur en op afspraak.

Het assortiment bestaat uit speelgoed, kleding en cadeau-artikelen van onder andere Little Dutch, Label Label, Nijntje, Happy Horse en Studio Circus. “Alles draait nu om personaliseren”, zegt Hillie. “Mensen vinden het leuk om een cadeau met de naam van de baby te geven.” In Hillies kantoor staan borduurmachines, een plotter en een hittepers. Het personaliseren doet ze in de avonduren. De producten van Little Dutch beschildert ze. “Little Dutch wil niet meer dat hun producten bestickerd worden. Daarom breng ik de letters nu met kleine laagjes kindvriendelijke verf aan.”

Populair zijn nu de boekjes van ImageGroup, vertelt ze. “Als je de bladzijden in deze boekjes natmaakt zie je de kleuren van de afbeelding. De bladzijden drogen vanzelf weer op. Je kunt er ook pennetjes bijkrijgen, die je kunt vullen met water.”

Hillie is zeer tevreden met haar bedrijf nu. Hoewel er nog ruimte over is in de loods denkt ze voorlopig niet aan uitbreiden. “Eigenlijk was dit mijn doel. Een plek waar klanten lekker kunnen rondkijken, een koffiehoek en een speelhoek voor de kinderen.” Bent u op zoek naar een origineel baby- of kindercadeau? Bezoek dan de winkel tijdens de openingstijden op Pieter Durksstrjitte 6 in Broeksterwâld, bel voor een afspraak 06-50815888 of zie op www.babyenkadoeisma.nl.

Ze is lovend over de samenwerking met Apuls Cijfers & Advies. “Al zolang ik ingeschreven sta bij de Kamer van Koophandel ben ik bij Apuls. Ik werk veel samen met Anouk, een heel vlotte meid. Sinds een paar jaar heb ik een nieuw boekhoudprogramma. Anouk is een heel goede leermeester en heeft mij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Het bedrijf van mijn man en zijn compagnon zit ook bij Apuls. Wij zijn dus heel tevreden.”

Wilt u net als Baby en Kado Eisma een betrokken en betrouwbaar administratiekantoor dat u meer leert over boekhouden en uw administratie? Apuls Cijfers & Advies helpt u graag.

Apuls Cijfers & Advies | Mr. Oppedijk van Veenweg 8a, Burgum | www.apuls.nl | 0511 – 462 075

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?