Wordt het eens tijd voor een bv?

Salarisadministratie in Leeuwarden

Opzoek naar hét administratiekantoor dat u helpt in Leeuwarden?

Bij Apuls bent u op het juiste adres als het gaat om de salarisadministratie voor uw bedrijf. Wij nemen de zorg voor uw complete salarishuishouding. Uiteraard bepaalt u zelf wat er door ons wordt verwerkt en behandeld. Wij zorgen er o.a. voor dat de salarisstroken gemaakt worden, stellen de aangifte voor de loonheffing voor u op, zorgen voor de administratieve verwerking en sturen de loonaangifte voor u op naar de belastingdienst.

Voor de volgende salariszaken kunt u terecht bij Apuls:

• We maken berekeningen en voeren uw gehele loonadministratie;
• Het opstellen van arbeidscontracten;
• Advies tijdens, voor en na het ontslag.

Jarenlange ervaring in salarisadministratie voor bedrijven uit Leeuwarden

Door de jarenlange ervaring in het vak kennen wij de knelpunten van de ondernemers in Leeuwarden op het gebied van salarisadministratie. Bij ons staat een top relatie en uw resultaat centraal. Uw bedrijfsresultaten zijn belangrijk voor de strategie binnen uw bedrijf. Daarom zijn wij u van dienst met professionele adviezen en maken wij uw cijfers begrijpelijk. Uiteindelijk zijn het uw cijfers die tellen!

Meer dan salarisadministratie

Apuls is lid van het Register Belastingadviseurs. Als belastingadvies- en administratiekantoor verzorgen we alle administratieve en fiscale zaken voor ondernemers in o.a. Leeuwarden. Onze proactieve houding zorgt ervoor dat u op het juiste moment de juiste beslissing neemt over investeringen, kosten, opbrengsten, belastingen etc.

Bent u ook op zoek naar een goudeerlijk advies voor de beste resultaten voor uw bedrijf in Leeuwarden? Neem dan gerust contact op met Apuls!

Controleert Apuls ook administratie die ik zelf verwerk?
Ja. Wanneer u zelf uw administratieverwerking verzorgt, kunnen wij dit voor u controleren en tevens adviezen geven. Zo weet u altijd of u op de goede weg bent of dat u nog moet bijsturen.

Wat zijn de kosten voor administratieverwerking?
Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld of u een bedrijf hebt runt met een groot aantal werknemers of juist het tegenovergestelde. Salarisadministratie neemt zo meer of minder werk in beslag. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijke kosten.

Kunnen jullie ondersteuning bieden bij het boekhouden?
Apuls kan ook toezicht houden en ondersteunen bij het boekhouden. Deze samenwerking gaan wij vaak aan met kleinere ondernemingen waarvan de eigenaar graag de boekhouding (gedeeltelijk) zelf wil doen.

Kan Apuls mijn gehele boekhouding uit handen nemen?
Ja, iedere samenwerkingsmogelijkheid is mogelijk met Apuls. Wij kunnen een gedeelte van uw boekhouding uit handen nemen, maar wanneer u dit wenst, de volledige.

Kan Apuls ook naar mijn kantoor komen voor de boekhouding?
Ja, Apuls bezoekt dagelijks klanten op hun kantoor of op locatie. Voor diverse vaste klanten hebben wij zelfs vaste dagen dat wij bij hun op kantoor zitten. Dit maakt de samenwerking erg prettig en direct.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?