Wordt het eens tijd voor een bv?

Salarisadministratie in Burgum

Bent u op zoek naar een sterk administratiekantoor in Burgum?

U heeft hem gevonden. Apuls Cijfers & Advies is hét administratiekantoor met een Friese nuchterheid en denkt met u mee. Wij zorgen voor de complete salarisadministratie van uw bedrijf in Burgum wanneer u dat wilt. Wij zorgen o.a. voor het maken van de salarisstroken, het opstellen van uw loonheffing aangifte, zorgen voor de administratieverwerking en het opsturen van de loonaangifte naar de belastingdienst.

Apuls kan u o.a. helpen met de volgende salariszaken:
We berekenen en voeren uw gehele loonadministratie;
Stellen arbeidscontracten op;
Advies over ontslag.
Apuls biedt ook hulp op het gebied van financiële en juridische arbeidsvraagstukken voor bedrijven uit Burgum. Daarnaast helpen wij beginnende ondernemers met het opstarten van hun onderneming en zijn wij er voor bedrijven die behoefte hebben aan bedrijfs- en fiscaal advies.

Een jarenlange ervaring in de salarisadministratie ‘wereld’.

Wij hebben een ruime ervaring in de salarisadministratie en hebben daarom de knelpunten van bedrijven snel in het vizier. Bij ons staat uw resultaat en een uitstekende relatie centraal. Uiteindelijk zijn uw bedrijfsresultaten onmisbaar voor de strategie van uw bedrijf. Wij zijn u daarom van dienst met gedegen advies en zorgen wij voor begrijpelijke cijfers. Het is zo dat uw cijfers tellen!

Wij helpen u graag verder met uw salarisadministratie! Kom eens langs of maak een afspraak. Neem gerust contact op met de experts van Apuls uit Burgum!

Controleert Apuls ook administratie die ik zelf verwerk?
Ja. Wanneer u zelf uw administratieverwerking verzorgt, kunnen wij dit voor u controleren en tevens adviezen geven. Zo weet u altijd of u op de goede weg bent of dat u nog moet bijsturen.

Wat zijn de kosten voor administratieverwerking?
Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld of u een bedrijf hebt runt met een groot aantal werknemers of juist het tegenovergestelde. Salarisadministratie neemt zo meer of minder werk in beslag. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijke kosten.

Kunnen jullie ondersteuning bieden bij het boekhouden?
Apuls kan ook toezicht houden en ondersteunen bij het boekhouden. Deze samenwerking gaan wij vaak aan met kleinere ondernemingen waarvan de eigenaar graag de boekhouding (gedeeltelijk) zelf wil doen.

Kan Apuls mijn gehele boekhouding uit handen nemen?
Ja, iedere samenwerkingsmogelijkheid is mogelijk met Apuls. Wij kunnen een gedeelte van uw boekhouding uit handen nemen, maar wanneer u dit wenst, de volledige.

Kan Apuls ook naar mijn kantoor komen voor de boekhouding?
Ja, Apuls bezoekt dagelijks klanten op hun kantoor of op locatie. Voor diverse vaste klanten hebben wij zelfs vaste dagen dat wij bij hun op kantoor zitten. Dit maakt de samenwerking erg prettig en direct.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?