Wordt het eens tijd voor een bv?

Boekhouder Leeuwarden

U zoekt een boekhouder in Leeuwarden? Apuls is een boekhouder met meer dan 20 jaar ervaring en met vele klanten uit Leeuwarden!

Contact opnemen met Apuls

LeeuwardenHeeft u behoefte aan advies of controle over uw inkomsten en uitgaven? Dan bent u op zoek naar een boekhouder in Leeuwarden. Apuls kan u daarbij van dienst zijn. Wij denken met u mee over het verbeteren van uw bedrijfsvoering en met onze jarenlange ervaring weten we wat de knelpunten kunnen zijn voor u als ondernemer uit Leeuwarden. Bij ons is online boekhouden mogelijk, maar we komen ook graag bij u langs op locatie in Leeuwarden.

Boekhouden is een essentieel onderdeel in uw onderneming

Dagelijks inzicht in het financiële resultaat is een belangrijk onderdeel binnen uw onderneming. De boekhouding wordt helemaal belangrijk wanneer uw bedrijf groeiende is. We weten ook dat in boekhouden veel tijd gaat zitten. Om die tijd te besparen kunt u altijd contact opnemen met Apuls. Op deze manier houdt u tijd over voor wat u het liefste doet: ondernemen!

Starter in Leeuwarden? Apuls is uw boekhouder

De adviseurs van Apuls begeleiden starters bij de opzet van hun onderneming. Dit zijn vaak spannende tijden en een goed advies kunnen starters helpen om de juiste richting te kiezen. Bij vragen over belastingen, aftrekposten of rechtsvormen bieden wij u waardervolle ondersteuning. Bij Apuls staat al meer dan 20 jaar de gezonde relatie met de cliënt centraal. Wij tellen uw cijfers en geven eerlijk advies voor de beste bedrijfsresultaten. Met een team van meer dan tien medewerkers is Apuls uw partner voor het voeren van verschillende fiscale en financiële diensten. Apuls is lid van het Register Belastingadviseurs. Als boekhouder verzorgen we alle administratieve en fiscale zaken voor ondernemers in Leeuwarden. Hierbij valt te denken aan:

Bedrijfsadvies
Administratieverwerking
Jaarrekeningen
Aangiften belastingen
Salaris zaken
Fiscaal advies
Online boekhouding

Wilt u ook een eerlijk advies voor de beste resultaten? Schakel dan de hulp in van Apuls, uw boekhouder in Leeuwarden. Wij tellen!

Wat zijn de kosten voor administratieverwerking?
Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld of u een bedrijf hebt runt met een groot aantal werknemers of juist het tegenovergestelde. Salarisadministratie neemt zo meer of minder werk in beslag. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijke kosten.

Controleert Apuls ook administratie die ik zelf verwerk?
Ja. Wanneer u zelf uw administratieverwerking verzorgt, kunnen wij dit voor u controleren en tevens adviezen geven. Zo weet u altijd of u op de goede weg bent of dat u nog moet bijsturen.

Werkt Apuls ook voor de ZZP’er?
Uiteraard werkt Apuls ook voor de ZZP’er. Misschien doen wij wel niets liever dan de kleine zelfstandige goed op weg helpen. Vele kleine zelfstandigen weten de weg naar Apuls dan ook goed te vinden. Met name de concurrerende tarieven spreekt de ZZP’er aan.

Kunnen jullie ondersteuning bieden bij het boekhouden?
Apuls kan ook toezicht houden en ondersteunen bij het boekhouden. Deze samenwerking gaan wij vaak aan met kleinere ondernemingen waarvan de eigenaar graag de boekhouding (gedeeltelijk) zelf wil doen.

Kan Apuls mijn gehele boekhouding uit handen nemen?
Ja, iedere samenwerkingdmogelijkheid is mogelijk met Apuls. Wij kunnen een gedeelte van uw boekhouding uit handen nemen, maar wanneer u dit wenst, de volledige.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?