Wordt het eens tijd voor een bv?

Boekhouder Heerenveen

Bent u op zoek naar een boekhouder in de buurt van Heerenveen? Uw wilt advies en controle bij uw inkomsten en uitgaven? Apuls uit Burgum is al meer dan 20 jaar actief en beschikt over deskundige kennis die voor uw onderneming telt. Door onze ervaring weten we waar u als ondernemer tegenaan kunt lopen tijdens de boekhouding. Daarom denken wij graag met u mee ter bevordering van uw bedrijfsvoering. Naast onze online diensten, als online boekhouden, bezoeken wij u ook graag op locatie in Heerenveen.

Een boekhouder die sc Heervenveen aanmoedigt?

Naast liefhebber van cijfers zijn de mensen bij Apuls ook een grote voetballiefhebbers. En dan met name sc Heerenveen! Zo hebben we bijvoorbeeld -in het kader voor KiKa- een inzamelingsactie gestart en 11 stoelen in het stadion gesponsord.

Boekhouden als kloppend hart van uw onderneming

Weten wat u binnenkrijgt en wat u uitgeeft is belangrijke informatie voor uw onderneming. De boekhouding neemt een steeds belangrijkere rol in naarmate uw bedrijf groeit. Naast een helder inzicht in uw financiële administratie, helpt Apuls u ook tijd te besparen. We weten ook dat in boekhouden veel tijd gaat zitten. Om die tijd te besparen kunt u altijd contact opnemen met Apuls om samen naar een oplossing te zoeken.

Wat zijn de kosten voor administratieverwerking?
Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld of u een bedrijf hebt runt met een groot aantal werknemers of juist het tegenovergestelde. Salarisadministratie neemt zo meer of minder werk in beslag. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijke kosten.

Controleert Apuls ook administratie die ik zelf verwerk?
Ja. Wanneer u zelf uw administratieverwerking verzorgt, kunnen wij dit voor u controleren en tevens adviezen geven. Zo weet u altijd of u op de goede weg bent of dat u nog moet bijsturen.

Werkt Apuls ook voor de ZZP’er?
Uiteraard werkt Apuls ook voor de ZZP’er. Misschien doen wij wel niets liever dan de kleine zelfstandige goed op weg helpen. Vele kleine zelfstandigen weten de weg naar Apuls dan ook goed te vinden. Met name de concurrerende tarieven spreekt de ZZP’er aan.

Kunnen jullie ondersteuning bieden bij het boekhouden?
Apuls kan ook toezicht houden en ondersteunen bij het boekhouden. Deze samenwerking gaan wij vaak aan met kleinere ondernemingen waarvan de eigenaar graag de boekhouding (gedeeltelijk) zelf wil doen.

Kan Apuls mijn gehele boekhouding uit handen nemen?
Ja, iedere samenwerkingdmogelijkheid is mogelijk met Apuls. Wij kunnen een gedeelte van uw boekhouding uit handen nemen, maar wanneer u dit wenst, de volledige.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?