Wordt het eens tijd voor een bv?

Boekhouder Drachten

U zoekt een boekhouder in Drachten?

Apuls is het boekhoudkantoor voor Drachten en Drachtstercompagnie! Heeft u behoefte aan controle en advies bij uw inkomsten en uitgaven? En zoekt u daarvoor een boekhouder bij u in Drachten? Apuls helpt u graag! Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander waar u als ondernemer tegenaan kunt lopen tijdens de boekhouding.

Wij kunnen u daarom veel werk uit handen halen en geven u een helder inzicht in uw financiële gezondheid. Daarbij adviseren wij u ook op welke punten u moet bijsturen ter bevordering van uw bedrijfsvoering. Naast onze online diensten, als online boekhouden, bezoeken wij u ook graag op locatie in Drachten.

Snel schakelen op feiten met uw boekhouder in Drachten

Een goede samenwerking met u staat centraal bij Apuls. Het draait natuurlijk allemaal om u en uw cijfers. Die cijfers in uw boekhouding zijn van groot belang voor uw onderneming en welke strategie u voert. We denken graag met u mee. U kunt zelf eenvoudig en overzichtelijk uw eigen boekhouding bijhouden. Wij, als uw boekhouder in Drachten, controleren de cijfers en bieden u inzicht in uw financiële kansen of belemmeringen. Wilt u ook profiteren van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zitten op slechts 10 minuten afstand van Drachten.

Wat zijn de kosten voor administratieverwerking?
Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld of u een bedrijf hebt runt met een groot aantal werknemers of juist het tegenovergestelde. Salarisadministratie neemt zo meer of minder werk in beslag. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijke kosten.

Controleert Apuls ook administratie die ik zelf verwerk?
Ja. Wanneer u zelf uw administratieverwerking verzorgt, kunnen wij dit voor u controleren en tevens adviezen geven. Zo weet u altijd of u op de goede weg bent of dat u nog moet bijsturen.

Werkt Apuls ook voor de ZZP’er?
Uiteraard werkt Apuls ook voor de ZZP’er. Misschien doen wij wel niets liever dan de kleine zelfstandige goed op weg helpen. Vele kleine zelfstandigen weten de weg naar Apuls dan ook goed te vinden. Met name de concurrerende tarieven spreekt de ZZP’er aan.

Kunnen jullie ondersteuning bieden bij het boekhouden?
Apuls kan ook toezicht houden en ondersteunen bij het boekhouden. Deze samenwerking gaan wij vaak aan met kleinere ondernemingen waarvan de eigenaar graag de boekhouding (gedeeltelijk) zelf wil doen.

Kan Apuls mijn gehele boekhouding uit handen nemen?
Ja, iedere samenwerkingdmogelijkheid is mogelijk met Apuls. Wij kunnen een gedeelte van uw boekhouding uit handen nemen, maar wanneer u dit wenst, de volledige.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?