Wordt het eens tijd voor een bv?

Advieskantoor Leeuwarden

Apuls, hét advieskantoor in Leeuwarden

Apuls is een advieskantoor voor ondernemers in Leeuwarden. Een groot team aan vakkundige adviseurs werken dagelijks aan belastingzaken voor verschillende ondernemers. Naast de belastingzaken adviseren wij ondernemers bij zaken als:

• Reorganisaties, fusies en overnames
• Opzetten van een bedrijf
• Verkopen van onderneming
• Overige administratieve zaken
• Advieskantoor voor reorganisaties, fusies en overnames in Leeuwarden

Het doorvoeren van een reorganisatie of fusie is vaak een hele operatie. Niet alleen operationeel maar ook administratief moet er een hoop gebeuren. Wij van Apuls adviseren u om bij zo’n grote opdracht een adviseur in handen te nemen. Met een adviseur staat u er niet alleen voor en kunnen latere problemen voorkomen worden. De adviseurs van Apuls staan voor u klaar!

Advieskantoor voor bedrijfsfopzet in Leeuwarden

De adviseurs van Apuls begeleiden starters bij de opzet van hun onderneming. Dit zijn vaak spannende tijden en een goed advies kunnen starters helpen om de juiste richting te kiezen. Heeft u als ondernemer vragen over belastingen, aftrekposten of rechtsvormen? Wij helpen u graag!

Advieskantoor voor verkoop van bedrijf in Leeuwarden

Wilt u uw onderneming verkopen? Laat u adviseren door Apuls om een goede waarde voor uw onderneming te bepalen. Een advisering bij zo’n klus kan u enorm helpen omdat er vaak grote emoties mee gepaard gaan.

Kunt u enig advies gebruiken? Neem dan contact op met Apuls, het advieskantoor in Leeuwarden.

Controleert Apuls ook administratie die ik zelf verwerk?
Ja. Wanneer u zelf uw administratieverwerking verzorgt, kunnen wij dit voor u controleren en tevens adviezen geven. Zo weet u altijd of u op de goede weg bent of dat u nog moet bijsturen.

Kan Apuls mijn gehele boekhouding uit handen nemen?
Ja, iedere samenwerkingdmogelijkheid is mogelijk met Apuls. Wij kunnen een gedeelte van uw boekhouding uit handen nemen, maar wanneer u dit wenst, de volledige.

Kan Apuls ook naar mijn kantoor komen voor de boekhouding?
Ja, Apuls bezoekt dagelijks klanten op hun kantoor of op locatie. Voor diverse vaste klanten hebben wij zelfs vaste dagen dat wij bij hun op kantoor zitten. Dit maakt de samenwerking erg prettig en direct.

Is online boekhouden veilig?
Ja, online boekhouden is absoluut veilig. U doet er goed aan om uw systeem goed te beveiligen en uw wachtwoord of inloggegevens nooit met iemand te delen. Het is tevens veilig in de zin dat Apuls kan meekijken met wat u doet, zo wordt de kans op fouten geminimaliseerd.

Welk programma kan ik het beste gebruiken voor online boekhouden?
Apuls maakt gebruik van het Minox-Online boekhoudprogramma. Dit is het systeem dat wij zelf gebruiken, die ook op eenvoudige voor klanten worden ingezet. Het Minox systeem is erg eenvoudig in de bediening, maar biedt daarentegen alle functies en mogelijkheden die een compleet boekhoudprogramma zou moeten bieden. Het is een uitgebreid systeem met zeer doeltreffende en eenvoudige bediening.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?