Wordt het eens tijd voor een bv?

Advieskantoor Heerenveen

Apuls, het advieskantoor voor ondernemers in Heerenveen

Als ondernemer is belangrijk om in deze onzekere tijden goede financiële keuzes te maken. Voor het maken van deze goede keuzes is het inzichtelijk hebben van de administratie een belangrijke randvoorwaarde. Voor beide zaken kunnen de adviseurs van Apuls u assisteren.

Advieskantoor Heerenveen: Kennis & Ervaring

Apuls heeft specialistische kennis in huis waarmee wij uw administratie inzichtelijk maken. Zo nemen wij werkzaamheden van ondernemers uit handen zodat zij zich goed kunnen focussen op het ondernemen. Hierbij kunt u denken aan:

Het opzetten van uw gehele administratie voor starters
Het verwerken van uw administratie
Jaarrekening opmaken.

De adviseurs van Apuls hebben jarenlange ervaring bij het adviseren van ondernemers. Deze ervaring zetten zij in, om u te adviseren voor financiële keuzes die gemaakt moeten worden. Hierbij kunt u denken aan advies:

• bij reorganisaties, fusies en overnames;
• over rechtsvorm en bedrijfsopzet; BV, VOF of eenmanszaak en de begeleiding van starters;
• bij verkoop of staking van uw onderneming;
• bij alle overige voorkomende zaken in uw onderneming.

Wilt u ook een eerlijk advies voor de beste resultaten? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.

Controleert Apuls ook administratie die ik zelf verwerk?
Ja. Wanneer u zelf uw administratieverwerking verzorgt, kunnen wij dit voor u controleren en tevens adviezen geven. Zo weet u altijd of u op de goede weg bent of dat u nog moet bijsturen.

Werkt Apuls ook voor de ZZP’er?
Uiteraard werkt Apuls ook voor de ZZP’er. Misschien doen wij wel niets liever dan de kleine zelfstandige goed op weg helpen. Vele kleine zelfstandigen weten de weg naar Apuls dan ook goed te vinden. Met name de concurrerende tarieven spreekt de ZZP’er aan.

Kunnen jullie ondersteuning bieden bij het boekhouden?
Apuls kan ook toezicht houden en ondersteunen bij het boekhouden. Deze samenwerking gaan wij vaak aan met kleinere ondernemingen waarvan de eigenaar graag de boekhouding (gedeeltelijk) zelf wil doen.

Kan Apuls mijn gehele boekhouding uit handen nemen?
Ja, iedere samenwerkingdmogelijkheid is mogelijk met Apuls. Wij kunnen een gedeelte van uw boekhouding uit handen nemen, maar wanneer u dit wenst, de volledige.

Kan Apuls ook naar mijn kantoor komen voor de boekhouding?
Ja, Apuls bezoekt dagelijks klanten op hun kantoor of op locatie. Voor diverse vaste klanten hebben wij zelfs vaste dagen dat wij bij hun op kantoor zitten. Dit maakt de samenwerking erg prettig en direct.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?