Wordt het eens tijd voor een bv?

Advieskantoor Burgum

Bent u opzoek naar een Advieskantoor in Burgum?

Door de economische crisis is de overheid veel bezig met nieuwe belastingregels. Als (beginnend) ondernemer is het lastig om goed op de hoogte te zijn van deze veranderingen. De administrateurs van Apuls adviseren u graag over alle zaken omtrent administratie- en salaris verwerking van uw onderneming. Heeft u een vraag en bent u werkzaam in Burgum? Dan helpen wij u graag. Apuls zit namelijk in Burgum.

Ondernemend Burgum is welkom bij Advieskantoor Apuls?

We adviseren u graag over financiële, juridische en fiscale zaken binnen uw onderneming. Ondernemen, een prachtige en dynamische “sport”. De administratie en wetgeving is een bijkomstigheid waar veel ondernemer niet op zitten te wachten. Het roept vaak vele vraagstukken op. Het team van adviseurs bij Apuls heeft jarenlange ervaring en is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons advieskantoor.

Wat voor advies voor uw kantoor in Burgum?

Ben u ondernemer uit Burgum dan kan Apuls veel voor u betekenen. Zo nemen wij de o.a. de volgende zaken van ondernemers uit handen:

Bedrijfsadvies
Fiscaaladvies
Salariszaken
Online boekhouden
Jaarrekeningen
Administratie verwerking

Wilt u ook een eerlijk advies voor de beste resultaten?

Laat dan uw telefoonnummer achter of kom gerust langs bij ons advieskantoor in Burgum zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

Controleert Apuls ook administratie die ik zelf verwerk?
Ja. Wanneer u zelf uw administratieverwerking verzorgt, kunnen wij dit voor u controleren en tevens adviezen geven. Zo weet u altijd of u op de goede weg bent of dat u nog moet bijsturen.

Kan Apuls mijn gehele boekhouding uit handen nemen?
Ja, iedere samenwerkingdmogelijkheid is mogelijk met Apuls. Wij kunnen een gedeelte van uw boekhouding uit handen nemen, maar wanneer u dit wenst, de volledige.

Kan Apuls ook naar mijn kantoor komen voor de boekhouding?
Ja, Apuls bezoekt dagelijks klanten op hun kantoor of op locatie. Voor diverse vaste klanten hebben wij zelfs vaste dagen dat wij bij hun op kantoor zitten. Dit maakt de samenwerking erg prettig en direct.

Is online boekhouden veilig?
Ja, online boekhouden is absoluut veilig. U doet er goed aan om uw systeem goed te beveiligen en uw wachtwoord of inloggegevens nooit met iemand te delen. Het is tevens veilig in de zin dat Apuls kan meekijken met wat u doet, zo wordt de kans op fouten geminimaliseerd.

Welk programma kan ik het beste gebruiken voor online boekhouden?
Apuls maakt gebruik van het Minox-Online boekhoudprogramma. Dit is het systeem dat wij zelf gebruiken, die ook op eenvoudige voor klanten worden ingezet. Het Minox systeem is erg eenvoudig in de bediening, maar biedt daarentegen alle functies en mogelijkheden die een compleet boekhoudprogramma zou moeten bieden. Het is een uitgebreid systeem met zeer doeltreffende en eenvoudige bediening.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?