Wordt het eens tijd voor een bv?

Administratiekantoor Leeuwarden

Op zoek naar een administratiekantoor in Leeuwarden?

Leeuwarden is het hart voor vele bedrijven in het noorden. Heeft u zelf een bedrijf in Leeuwarden en zoekt een administratiekantoor in de buurt van Leeuwarden? Dan bent u bij Apuls bij het juiste adres! Onze vestiging is minder dan 20 minuten rijden verwijderd van Leeuwarden. Wij hanteren scherpe tarieven en werken met een nuchtere Friese mentaliteit!

Apuls in het administratiekantoor voor uw bedrijf!

Apuls levert in fiscale en financiële diensten aan alle soorten ondernemingen. Wij kunnen u op een deskundige, accurate en eerlijke wijze bijstaan met uw administratie. Bij ons staat uw bedrijfsresultaat en een optimale relatie hoog in het vaandel.

Dit administratiekantoor helpt ook de starters op weg!

U kunt zelf bepalen in hoeverre wij u administratie uit handen nemen. Wilt u alleen een gedeelte van uw administratie uitbesteden? Zoals alleen jaarrekeningen. Dat is natuurlijk mogelijk. Wilt u alle administratie uitbesteden? Dan begeleiden wij u stap voor stap en ondersteunen wij u bij het opzetten van uw gehele administratie.

Administratiekantoor Apuls biedt de onderstaande diensten aan in de regio Leeuwarden

Bedrijfsadvies
Fiscaal advies
Salarisadministratie
Jaarrekeningen
Online boekhouden
Administratieverwerking
Interim management

Wij helpen u graag met het optimaliseren van uw bedrijfsvoering in omgeving Leeuwarden. Neem vrijblijvend contact op met Apuls en informeer wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat zijn de kosten voor administratieverwerking?
Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld of u een bedrijf hebt runt met een groot aantal werknemers of juist het tegenovergestelde. Salarisadministratie neemt zo meer of minder werk in beslag. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijke kosten.

Controleert Apuls ook administratie die ik zelf verwerk?
Ja. Wanneer u zelf uw administratieverwerking verzorgt, kunnen wij dit voor u controleren en tevens adviezen geven. Zo weet u altijd of u op de goede weg bent of dat u nog moet bijsturen.

Kunt u Apuls als gesprekspartner met uw bankier inschakelen?
Ja, door onze brede connecties bij diverse bankiers en financieringsinstellingen kunnen wij als gesprekspartner samen met u het optimale resultaat voor u bereiken en de voor u mogelijk ingewikkelde taal in gewone woorden weergeven.

Kunnen jullie ondersteuning bieden bij het boekhouden?
Apuls kan ook toezicht houden en ondersteunen bij het boekhouden. Deze samenwerking gaan wij vaak aan met kleinere ondernemingen waarvan de eigenaar graag de boekhouding (gedeeltelijk) zelf wil doen.

Kan Apuls ook naar mijn kantoor komen voor de boekhouding?
Ja, Apuls bezoekt dagelijks klanten op hun kantoor of op locatie. Voor diverse vaste klanten hebben wij zelfs vaste dagen dat wij bij hun op kantoor zitten. Dit maakt de samenwerking erg prettig en direct.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?