Wordt het eens tijd voor een bv?

Administratiekantoor Friesland

Op zoek naar een administratiekantoor in Friesland?

Apuls staat voor u klaar! Al meer dan 20 jaar verzorgen wij voor vele ondernemers in Friesland haar administratie. Het doen van Belastingaangiftes en het bijhouden van de boekhouding zijn zaken waar alle ondernemers uit Friesland mee te maken krijgen. Apuls is een administratiekantoor die deze zaken graag uit handen neemt. Zo kunnen ondernemers zich bezig houden met het ondernemen.

Administratiekantoor in Friesland

Onze vakkundige mensen staan klaar om uw bedrijfsadministratie “spic en span” te maken. Apuls kent met haar jarenlange ervaring de knelpunten in de administratieve branche. Zo krijgt u inzichtelijk hoe uw bedrijf er voor staat en kunt u zich geheel richten op het ondernemerschap. Tevens geven onze mensen u een eerlijk advies over de financiële keuzes die u als ondernemer moet maken. De behaalde bedrijfsresultaten zijn van groot belang voor de strategie van uw onderneming.

Meer dan een administratiekantoor in Friesland

Bij Apuls staat al 18 jaar de gezonde relatie met de cliënt centraal. Wij tellen uw cijfers en geven eerlijk advies voor de beste bedrijfsresultaten. Met een team van meer dan tien medewerkers is Apuls uw partner voor het voeren van verschillende fiscale en financiële diensten. Apuls is lid van het Register Belastingadviseurs. Als administratie- en belastingadvieskantoor verzorgen we alle administratieve en fiscale zaken voor ondernemers.

Hierbij valt te denken aan:

Bedrijfsadvies
Administratieverwerking
Jaarrekeningen
Aangiften belastingen
Salaris zaken
Fiscaal advies
Online boekhouding

Wilt u ook een eerlijk advies voor de beste resultaten?

Schakel dan de hulp in van Apuls, hét administratiekantoor van Friesland. Particulier, MKB-er of startende ondernemer? Apuls kan iets voor u betekenen!

Wat zijn de kosten voor administratieverwerking?
Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld of u een bedrijf hebt runt met een groot aantal werknemers of juist het tegenovergestelde. Salarisadministratie neemt zo meer of minder werk in beslag. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijke kosten.

Controleert Apuls ook administratie die ik zelf verwerk?
Ja. Wanneer u zelf uw administratieverwerking verzorgt, kunnen wij dit voor u controleren en tevens adviezen geven. Zo weet u altijd of u op de goede weg bent of dat u nog moet bijsturen.

Kunt u Apuls als gesprekspartner met uw bankier inschakelen?
Ja, door onze brede connecties bij diverse bankiers en financieringsinstellingen kunnen wij als gesprekspartner samen met u het optimale resultaat voor u bereiken en de voor u mogelijk ingewikkelde taal in gewone woorden weergeven.

Kunnen jullie ondersteuning bieden bij het boekhouden?
Apuls kan ook toezicht houden en ondersteunen bij het boekhouden. Deze samenwerking gaan wij vaak aan met kleinere ondernemingen waarvan de eigenaar graag de boekhouding (gedeeltelijk) zelf wil doen.

Kan Apuls ook naar mijn kantoor komen voor de boekhouding?
Ja, Apuls bezoekt dagelijks klanten op hun kantoor of op locatie. Voor diverse vaste klanten hebben wij zelfs vaste dagen dat wij bij hun op kantoor zitten. Dit maakt de samenwerking erg prettig en direct.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?