Wordt het eens tijd voor een bv?

Pakketterie: combinatie van unieke dagbesteding en sfeervolle cadeauwinkel

“De samenwerking met Apuls Cijfers en Advies verloopt uitstekend”

Midden in Zorgcentrum Berchhiem in Burgum is de Pakketterie gevestigd. Het is niet bepaald een ‘standaardcadeauwinkel’ zoals je die veel in verpleeghuizen ziet. Klanten komen van heinde en verre voor onder andere de bijzondere zijdebloemen en parfums. Daarnaast is de Pakketterie ook een zelfstandige zorginstelling. Apuls Cijfers en Advies is de financiële sparringspartner van dit veelzijdige bedrijf. 

Klaas en Ina Kromkamp begonnen de Pakketterie in 2005. Volgens Ina vat de bedrijfsnaam goed samen waar ze voor staan. “Wij bieden een zorgpakket en wij vervaardigen cadeaupakketten.” Samen met hun team geven Klaas en Ina enthousiast zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. “Door de samenwerking met de Kwadrantgroep kunnen wij een unieke, leuke, afwisselende en zinvolle dagbesteding bieden”, zegt Ina. “Hun cliënten kunnen ervoor kiezen om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Mensen met een verstandelijke beperking hebben vaak zelf hulp nodig en nu kunnen zij iets betekenen voor de bewoners van Berchhiem. Zorgvragers worden zorggevers, daar wordt iedereen blij van!”

De andere tak van het bedrijf is de cadeauwinkel. Hier vind je meer dan 400 verschillende zijdebloemen en kunstplanten- en takken van een hoge kwaliteit. Ina vertelt trots dat klanten uit heel Nederland en zelfs het buitenland afreizen naar Burgum voor de handgemaakte bloemstukken. “Noordwijk, Alkmaar, wij hebben zelfs klanten uit München.”

Daarnaast is de Pakketterie een officieel verkooppunt van TapParfum. Ina noemt dit “topkwaliteit parfum voor een eerlijke prijs”. Ze legt uit dat jij bij Tapparfum alleen voor het product betaalt. “TapParfum werkt niet met dure reclamecampagnes, daarom kunnen ze de prijzen laag houden. Zo kost een flesje van 30 milliliter maar € 12,50. En deze kun je later laten bijvullen voor € 10,00.” Je kunt in de cadeauwinkel ook terecht voor mooie potten en andere cadeaus. “Op onze Facebookpagina vind je een impressie.” De Pakketterie in Berchhiem op Prins Bernhardstraat 74 in Burgum is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Ines is bijzonder te spreken over de samenwerking met Apuls Cijfers en Advies. “Deze verloopt echt uitstekend.” Ze wordt al sinds de opstart van het bedrijf bijgestaan door het administratiekantoor. “Ik ken Nanne van der Veen (red. één van de eigenaren) al jaren. Hij geeft altijd goed advies en heeft ons ook enorm geholpen bij het opstarten van ons bedrijf.”

Wilt u net als De Pakketterie een betrokken en betrouwbaar administratiekantoor of zoekt u ondersteuning bij het opstarten van uw bedrijf? Apuls Cijfers & Advies denkt met u mee.

Apuls Cijfers & Advies | Mr. Oppedijk van Veenweg 8a, Burgum | 0511-462075 | www.apuls.nl

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?