Wordt het eens tijd voor een bv?

Apuls in Burgum: “Jaren zakenpartner maar nu een conflict? Ons advies helpt”

bedrijfsadvies apuls

Ook bij een zakelijk conflict kan Apuls Cijfers & Advies u van dienst zijn. Stel: na jarenlange, positieve samenwerking besluiten twee zakenpartners ‘We stoppen er mee’. “Meestal spelen de emoties dan hoog op en vaak is dat ook te begrijpen”, zegt Jan Tabak van Apuls Cijfers & Advies in Burgum. “Ons advies, gebaseerd op zakelijke feiten, is dan waardevol.”

Apuls adviseert ondernemers in een conflict als onpartijdige partner. Doel is dat de gebrouilleerde partijen hun samenwerking beëindigen met zo weinig mogelijk financiële schade. “Daarbij hebben we ook oog voor de persoonlijke gevoeligheden die er spelen.”

Jan Tabak: “Als buitenstaanders komen wij niet in de greep van emoties. Daardoor kunnen wij luisteren en zakelijk meedenken. Doel is dat de partijen op een goede manier uit elkaar te gaan. Je komt elkaar later weer tegen. Alle direct en indirect betrokkenen hebben er last van als een zakelijk conflict niet goed wordt opgelost. Betreft het een familiebedrijf, dan is dit nog essentiëler.”

Soms behartigt Apuls de belangen van beide conflicterende partijen. Soms schakelt één partij hen in. Soms doet een advocaat dat, bijvoorbeeld met de vraag een bemiddelingsvoorstel door te rekenen voor een cliënt. “Wat wij in ieder conflict belangrijk vinden is in beeld te houden dat de conflicterende partijen eerder jarenlang goed hebben samengewerkt. Door je dat te realiseren opent zich de weg naar een faire oplossing voor beide partijen.”

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?