Wordt het eens tijd voor een bv?

Boekhouder Dokkum

De administratie bijhouden is een tijdrovende klus. Een klus waar menig ondernemer dus eigenlijk ook niet de tijd voor heeft. Laat staan dat het wellicht ook niet uw hobby is, de boekhouding. U wilt de administratie uitbesteden. Begrijpelijk. Wij zijn graag uw boekhouder in de regio Dokkum.

Ons kantoor is gevestigd in Burgum, ongeveer een half uur met de auto vanaf Dokkum. Maar we komen ook net zo graag bij u! Bij Apuls zijn we oprecht betrokken bij uw onderneming. We zijn uw sparringpartner en vertrouwenspersoon. We denken graag proactief met u mee en geven u objectieve adviezen. Ook wanneer u met lastige belissingen in uw maag zit.

Online administratieverwerking in Joure

Bij Apuls verwerken we uw financiële administratie ‘in the cloud’. Daarvoor maken we gebruik van het zeer gebruiksvriendelijke en erg veilige Minox-Online boekhoudprogramma. Het voordeel van dit programma is dat we met u ook eenvoudig kunnen samenwerken. Het bezit alle functies die het zou moeten hebben. En u heeft alles op één plek bij u in Dokkum bij u op kantoor, of elders. En geen papieren meer die kwijt zouden kunnen raken.

Voordelen van boekhouden ‘in the cloud’

Naast het feit dat ‘in the cloud’ administratieverwerking snel, eenvoudig en erg efficiënt werkt, profiteert u via Apuls van de volgende pluspunten:

• Eenvoudig bijhouden van uw gehele administratie;
• Gemakkelijk online uitwisselen van gegevens;
• Snel advies en ondersteuning van Apuls.

Ruim 20 jaar ervaring

Apuls heeft al meer dan 20 jaar ervaring in alles wat met administratie en overige fiscale zaken te maken heeft. Bij ons staat u, en onze relatie met u, altijd op nummer 1. We staan voor u klaar met meer dan tien medewerkers, die allen gespecialiseerd zijn in verschillende fiscale en financiële diensten. En dat kan dus bij ons maar we komen ook graag bij u in Dokkum. Net wat u beter uitkomt. Neem gerust eens vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Vragen? Vul het formulier in of bel ons

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?