Wordt het eens tijd voor een bv?

Administratiekantoor Franeker

Heeft u een eigen onderneming en bent u op zoek naar een administratiekantoor nabij Franeker? Of wilt u (deels) uw administratie uit handen geven? Met een team van meer dan tien medewerkers is Apuls uw partner in het voeren van diverse fiscale en financiële diensten. Wij staan u op een deskundige, accurate en eerlijke wijze bij met uw administratie. Bij ons staat uw bedrijfsresultaat en een optimale relatie voorop.

Zowel voor starters als ervaren ondernemers

Als startende ondernemer komt er veel op u af. Het administratiekantoor van Apuls helpt u bij het opstarten van uw onderneming. Wij hebben een boekhoudpakket voor u klaar staan waarvan u gebruik kan maken.

Het pakket maakt o.a. het volgende mogelijk:

• Uw eigen boekhouding bijhouden
• Eigen facturering doen via een programma
• De basisadministratie bijhouden
• Maandelijks een overzicht uitdraaien met de stand van zaken

Meer informatie voor startende ondernemers kunt u hier lezen.

Wilt u een gedeelte van uw administratie uitbesteden? Bijvoorbeeld alleen de jaarrekeningen. Geen probleem! Wilt u toch liever alle administratie uitbesteden? Dan begeleiden en ondersteunen wij u bij het opzetten van de gehele administratie. U bepaalt in hoeverre wij uw administratie uit handen nemen.

Administratiekantoor nabij Franeker inschakelen

Advies voor de administratie kunt u krijgen bij ons op het administratiekantoor, dat maar 27 minuten autorijden van Franeker ligt. Maar, wij kunnen u uiteraard ook adviseren bij u op locatie. Tegenwoordig is het zo dat veel klanten het op prijs stellen dat wij langs gaan bij de klanten en daar de administratie bespreken.

Alle diensten en producten kunt u hier bekijken. Wilt u ook een eerlijk advies voor de beste resultaten? Neem gerust contact op met Apuls!

De voordelen van Apuls

Openingstijden

Heeft u een vraag?